Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Το Instagram είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή, που κέρδισε γρήγορα έδαφος και έγινε μόδα, κυρίως από τους διάσημους του πλανήτη, όπου έχουν επιλέξει αυτή την πλατφόρμα, για να ανεβάζουν άμεσα φωτογραφίες, από τις andriod συσκευές τους, ώστε να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις δραστηριότητές τους, οι απανταχού θαυμαστές τους.

Συνέπεια αυτής της συμπεριφοράς ήταν, αυτή η πρακτική να ακολουθηθεί και από τους’κοινούς θνητούς’, καθιστώντας την πλατφόρμα του Instagram σαν τη δημοφιλέστερη εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Η έξυπνη κίνηση

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 0-instagram

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

των developers του Instagram, να ενοποιήσουν μέσω μιας προγραμματιστικής εφαρμογής, τις επαφές του Facebook, του Tweeter και άλλων κοινωνικών μέσων, στο Instagram, έκανε την εφαρμογή περαιτέρω ελκυστική, με δεδομένο ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξανά Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή instagram-logoπεράσουμε τις επαφές και τους φίλους μας χειροκίνητα, αφού  τις βρίσκει στη συσκευή μας και τις εισάγει με αυτόματο τρόπο. Έτσι όταν ανεβάσουμε μια εικόνα, μπορούμε να τη στείλουμε χωρίς προσπάθεια σε όλους τους φίλους μας, σε όποιο κοινωνικό δίκτυο και αν συμμετέχουν!!! Το θέμα μας όμως τώρα δεν είναι το Instagram και τα καλά του, αλλά η νέα δυνατότητα που μας δίνεται, μέσω της εφαρμογής ‘Gramblr‘ και μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τη στενότητα των mobile devices. Αυτό όπως όλοι καταλάβατε, (ελπίζω), σημαίνει ότι μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες ή Video και από τον υπολογιστή μας, όπου φυσικά έχουμε πολύ μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων, εφόσον βέβαια έχουμε πριν δημιουργήσει λογαριασμό στη mobile android συσκευή μας. Με άλλα λόγια πρέπει να έχουμε ήδη το Instagram στο κινητό ή το tablet μας και μετά να εγκαταστήσουμε το Gramble στον υπολογιστή μας, ώστε να έχουμε και από εκεί κάποιες από τις δυνατότητες (όχι όλες), του Instagram.

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 1-instagram

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Για να κατεβάσουμε το setup του Gramble αρκεί να επισκεφθούμε τον σύνδεσμο ‘http://gramblr.com/uploader/#home‘. Η εικόνα που θα πάρουμε θα είναι αυτή που βλέπετε παραπάνω. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Mac και σε όλες τις εκδόσεις των Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 3-instagramWindows, στα 32 και στα 64 bit. Εδώ μιλάμε για τα Windows, οπότε από το δεξί κουμπί της σελίδας, που γράφει ‘Windows’ επιλέγουμε τα 32 ή τα 64 bit, ανάλογα με το σύστημα που διαθέτουμε. Κλικάρουμε αυτό που θέλουμε και κατεβαίνει το πρόγραμμα, το οποίο θα βρούμε στις λήψεις σε συμπιεσμένη μορφή. Το αποσυμπιέζουμε με ένα winrar, ανοίγουμε το φάκελο που δημιουργείται από την αποσυμπίεση και μεταφέρουμε το εκτελέσιμο αρχείο στην επιφάνεια εργασίας, ώστε να την έχουμε εύκαιρη. Η εφαρμογή είναι portable, που σημαίνει ότι δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή μας, αλλά κάθε φορά που την χρειαζόμαστε την εκτελούμε, (η εκτέλεση είναι μιας φάσης, δηλ δεν έχει next–> next κλπ). Το παράθυρο που θα μας ανοίξει είναι όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 4-instagram

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Συμπληρώνουμε τα πεδία (αυτή η φόρμα αφορά το login του Gramblr) και πατάμε στο ‘Log in’, για να ανοίξει μια δεύτερη φόρμα που αφορά στα τρία πρώτα πεδία την είσοδό μας στο λογαριασμό Gramblr που φτιάξαμε μόλις πριν λίγο, και τα δύο επόμενα, το λογαριασμό που ήδη έχουμε στο Instagram. (Δείτε την παρακάτω εικόνα)

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 5-instagram

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Εννοείται πως αυτά τα κάνουμε μόνο την πρώτη φορά. Όταν θελήσουμε να επανεκινήσουμε την εφαρμογή, αυτή εκκινεί αυτόματα, χωρίς να μας ζητήσει τίποτα και παίρνουμε την παρακάτω εικόνα.

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 6-instagram

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

Αυτό είναι και το βασικό παράθυρο της εφαρμογής, όπου ή μπορούμε να πατήσουμε επάνω στο κείμενο που λέει ‘Clik here to start‘, για να ανοίξει ο Browser του υπολογιστή μας προκειμένου να ψάξουμε για φωτογραφίες, είτε σέρνοντας από κάποιο ανοικτό παράθυρο του υπολογιστή μας και αφήνοντας τις φωτογραφίες επάνω στα εικονίδια, στο κέντρο του παραθύρου. Πιο εύκολο δεν γίνεται. Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε και τις ειδοποιήσεις μας.

Βέβαια όταν ανεβάζουμε μια φωτογραφία, πηγαίνοντας στα διάφορα tabs μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος να κάνουμε περικοπή, να εφαρμόσουμε διάφορα φίλτρα, να αλλάξουμε τα χρώματα και πολλά άλλα. Αυτά όμως θα πρέπει να τα ψάξετε λίγο, αλλά πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ εύκολα όλα. Αν είστε χρήστες του Instagram, θα βρείτε την εφαρμογή πολύ βολική και διασκεδαστική, σε σημείο που να μην θέλετε να ξανά χρησιμοποιήσετε την mobile συσκευή σας για ανέβασμα, εκτός βέβαια από τις φορές που τραβάτε μια φωτογραφία και θέλετε να την ανεβάσετε αμέσως, από εκεί που είστε.

Δείτε επίσης:

Αν σας αρέσουν τα άρθρα του PCpas.com μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην παρακάτω φόρμα και θα σας στέλνουμε στο e-mail σας ό,τι νέο υπάρχει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Αρχική  —  Δωρεάν προγράμματα

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή

 

About the Author

Ο Αντώνης Σφακιανάκης είναι computer engineer & web developer και έχει δημιουργήσει αυτό το site, του οποίου γράφει και τα τεχνικά άρθρα

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top