Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet

Όσοι έχετε τη συνήθεια να κατεβάζετε πράγματα από τον ιστό θα ξέρετε βέβαια ότι τα κατεβάσματα που αξίζουν είναι αυτά που τα παίρνουμε με τη διαδικασία torrent. Αυτό γίνεται για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ιστοσελίδα η οποία να μας δώσει κάτι, το οποίο είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου!!!

Και για να το κάνω πιο κατανοητό. αν θέλουμε να κατεβάσουμε ένα μουσικό CD, είναι δυνατόν να το διαθέτει κάποιος στην ιστοσελίδα του, χωρίς να είναι ο ιδιοκτήτης; Όχι βέβαια, την ίδια στιγμή ο έχων τα δικαιώματα θα του κάνει αγωγή, θα του πάρει ένα σωρό λεφτά σαν αποζημίωση για την αποθετική ζημιά και φυσικά θα του κλείσει αμέσως, με ασφαλιστικά μέτρα, την ιστοσελίδα!

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET 1

Ένα παράδειγμα  ιστοσελίδας τέτοιου είδους που έκλεισε, ήταν το γνωστό σε όλους μας ‘gamato’. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις ταινίες και για τα παιχνίδια, αλλά και για τις εφαρμογές. Ό,τι έχει πνευματικά δικαιώματα μπορούμε να το κατεβάσουμε αποκλειστικά και μόνο από την επίσημη σελίδα του ιδιοκτήτη ή κατασκευαστή, φυσικά με το ανάλογο κόστος!

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET 2

Εδώ λοιπόν πρέπει να πω και κάτι που θα λειτουργήσει σαν συμβουλή για τους αδαείς. Μην κάνετε ποτέ αναζήτηση μέσω google, για να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, ταινία, τραγούδι κλπ. Όποια ιστοσελίδα βρείτε να λέει ‘κατέβασε δωρεάν από εδώ‘ με κάτι μεγάλα πράσινα κουμπιά, με βελάκια που δείχνουν προς τα κάτω και αναβοσβήνουν, γιατί σίγουρα (και όταν λέω σίγουρα εννοώ 100 %) το μόνο που θα πάρετε είναι κάποιον ιό, για να μην πω καμιά κακή λέξη!!!

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-3

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να κατεβάσουμε κάτι αξιόλογο, σώζοντας ταυτόχρονα και τα χρήματά μας, είναι μέσω Torrent, με τη διαδικασία p2p. Tι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως μέσω ενός HTTP/FTP download client. όπως ο ‘BITCOMET‘ μπορούμε να κατεβάζουμε αρχεία που έχουν άλλοι χρήστες ομότιμοι με εμάς, από τον υπολογιστή τους στον δικό μας και αντίστροφα.

Κατεβάστε λοιπόν τον BITCOMET από αυτόν τον σύνδεσμο http://www.bitcomet.com/  και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή σας. Η διαδικασία είναι εύκολη, ο κλασικός τρόπος εγκατάστασης, με προσοχή όμως γιατί το wizard της εφαρμογής κατά καιρούς προσπαθεί να μας εγκαταστήσει και κάποια άλλα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών, τα οποία και δεν πρέπει να συμφωνήσετε στην εγκατάστασή τους, και μετά αρχίστε την αναζήτηση. 

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-4

 Μπορείτε από την μπάρα των εργαλείων στην κεφαλή της σελίδας, να επιλέξετε κατηγορία είδους, δηλαδή τι θέλετε να βρείτε, πχ ταινία πρόγραμμα, παιχνίδι, μουσική και η πλατφόρμα, σας ανοίγει στο κεντρικό παράθυρο τις επιλογές. Μπορείτε αν μιλάμε για ταινίες να τις αναζητήσουμε μέσω είδους ή και μέσω του πρωταγωνιστή, οπότε εμφανίζονται στην οθόνη μας όλες οι διαθέσιμες επιλογές.

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-5

Αν θέλετε κάποιο παιχνίδι επίσης οι όροι αναζήτησης είναι παρόμοιοι. Όταν βρούμε αυτό που θέλουμε το επιλέγουμε για αυτό κατεβαίνει μέσα από την ίδια την πλατφόρμα, στην οθόνη του κατεβάσματος (που μπορείτε να την δείτε στην δεύτερη εικόνα της σελίδας). Όταν το αρχείο κατέβει ακούμε ένα δυνατό κουδούνισμα που μας ειδοποιεί ότι τελειώσαμε. 

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-6

Πρέπει να πούμε όμως ότι αν δεν μας εξυπηρετεί η αναζήτηση του BITCOMET, μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση από όποιον browser θέλουμε, μέσω μιας Torrent πλατφόρμας (πχ https://torrentz.eu/), και το κατέβασμα, αφού πρόκειται για αρχείο Torrent, να γίνει κανονικά από τον BITCOMET, τον οποίο μας τον προτείνει το σύστημα μόνο του, εφόσον είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή μας.

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-7

Αν ακολουθήσουμε λοιπόν αυτή τη διαδικασία κάνοντας αναζήτηση με το Torrenz.eu, μόλις πατήσουμε επάνω στο αρχείο που έχουμε επιλέξει για κατέβασμα θα μας ανοίξει μια σελίδα με εξυπηρετητές μέσω των οποίων θα δρομολογηθεί το downloading. Πιο κάτω φαίνεται το αποτέλεσμα της αναζήτησης,

.Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-8

και εδώ φαίνονται οι προτεινόμενοι εξυπηρετητές μέσω των οποίων θα οδηγηθεί το αρχείο στο BITCOMET για κατέβασμα.

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-9

Επιλέγοντας λοιπόν κάποιον εξυπηρετητή, βλέπουμε την πρόταση του συστήματος.

 Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet BITCOMET-10

Μόλις πατήσουμε ok ανοίγει το περιβάλλον του BITCOMET , (όπως φαίνεται στην δεύτερη εικόνα του άρθρου) και παίρνουμε μετά από λίγη ώρα το αρχείο στον υπολογιστή μας, στο φάκελο ‘download‘, που δημιουργεί για μας ο Client, απ’ευθείας στο C:\\

Τώρα γιατί προτείνω τον BITCOMET και όχι κάποιον άλλον Client! Γιατί τον χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και είμαι σίγουρος για τα καλά του αποτελέσματα και την αξιοπιστία του. Δεν έχει διαφημίσεις (έχει μια, δυο μέσα σε πλαίσια που δεν μας ενοχλούν), δεν μας εγκαθιστά πρόσθετα και είναι καθαρός από malware, σε αντίθεση με τους γνωστούς μtorren και Utorren που είναι σκέτη καταστροφή και μολύνουν το σύστημά μας!!! Αυτά και καλά κατεβάσματα.

Δείτε επίσης:

Αν σας αρέσουν τα άρθρα του PCpas.com μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην παρακάτω φόρμα και θα σας στέλνουμε στο e-mail σας ό,τι νέο υπάρχει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Αρχική  Δωρεάν προγράμματα

Κατεβάστε ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές με τον BitComet

About the Author

Ο Αντώνης Σφακιανάκης είναι computer engineer & web developer και έχει δημιουργήσει αυτό το site, του οποίου γράφει και τα τεχνικά άρθρα

3 Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Ο/Η Θανασης λέει:

    Μπορω να πω σαν αδαης που ειμαι σε υπολογιστες οτι ειναι αρκετα ενειμερωτικα και με βοηθουν πολυ νομιζω πως κανεις πολυ καλη δουλεια

  2. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

    προσπαθω να κατεβασω εφαρμογή αλλα λεει οτι για την ασφαλεια μου να κρυψω την ip με προγραμα vpn εμενα μου χρειαζεται αυτο ;

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top