Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο, Ελληνικό δωρεάν και πλήρες

Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο, Ελληνικό δωρεάν και πλήρες

Μια πάρα πολύ ωραία και πρακτική εφαρμογή, που μας απαλλάσσει από την υποχρέωση να κρατάμε τις σημειώσεις με τις υποχρεώσεις μας, χειρόγραφες (σε χαρτάκια). Εύκολο στην εγκατάσταση, Ελληνικό, με δυνατότητα να μετακινούμε, εμπρός πίσω, μέρες, μήνες και χρόνια

Διαθέτει κεντρικό πίνακα, με όλες τις ώρες της ημέρας, οπότε μπορούμε να μεταφερθούμε σε όποια μέρα και ώρα θέλουμε, να σημειώσουμε την εργασία που πρέπει να κάνουμε τη συγκεκριμένη ώρα και να μην υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεχάσουμε κάτι. Είναι ευκρινές απλό στη χρήση του και πολύ ελαφρύ για το σύστημά μας. 

1-mycalendar

Κατεβάζουμε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο: http://www.arxeiorama.gr/ και την κάνουμε εγκατάσταση με το γνωστό τρόπο. Το καλό είναι ότι η εφαρμογή δεν προσπαθεί να μας εγκαταστήσει άλλα παράλληλα προγράμματα, όπως συνηθίζεται με τις περισσότερες δωρεάν εφαρμογές, όπου νομίζουμε πως εγκαθιστούμε ένα πρόγραμμα και ξαφνικά διαπιστώνουμε ότι χωρίς να το καταλάβουμε, έχουμε εγκαταστήσει και δυο-τρία ακόμα, άσχετα.

Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο, Ελληνικό δωρεάν και πλήρες 2-mycalendar

Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο, Ελληνικό δωρεάν και πλήρες

Μετά την εγκατάσταση, ανοίγουμε την εφαρμογή με διπλό κλικ και βλέπουμε την πρώτη εικόνα του άρθρου. Όπως μπορείτε να δείτε η εφαρμογή διαθέτει πολλές επιλογές, όπως υπενθύμιση γενεθλίων, πλήρες εορτολόγιο κινητών και σταθερών εορτών, προσωπικό ημερολόγιο, υπενθυμίσεις  εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες, διαθέτει την εφαρμογή ‘σαν σήμερα’, δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε τις επαφές μας, δείχνει τις φάσεις της σελήνης και τα ζώδια.

Τέλος μας δίνει τη δυνατότητα να προστατέψουμε τα δεδομένα μας, με κωδικό ασφαλείας. Αν επιλέξουμε την χρήση κωδικού, θα πρέπει η χαρακτήρες και του user αλλά και του pass, να είναι με κεφαλαία. Είναι πραγματικά μια καταπληκτική εφαρμογή, που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι μια ακόμα εφαρμογή κατασκευασμένη από Έλληνες προγραμματιστές.

Δείτε επίσης:

Αν σας αρέσουν τα άρθρα του PCpas.com μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην παρακάτω φόρμα και θα σας στέλνουμε στο e-mail σας ό,τι νέο υπάρχει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Αρχική  —  Δωρεάν προγράμματα

Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο, Ελληνικό δωρεάν και πλήρες

About the Author

Ο Αντώνης Σφακιανάκης είναι computer engineer & web developer και έχει δημιουργήσει αυτό το site, του οποίου γράφει και τα τεχνικά άρθρα

4 Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Ο/Η spyros λέει:

    uelo to hmerologio

  2. Ο/Η PANAGIOTIS GEORGIOPOULOS λέει:

    EFXARISTO POLI,GIA NA KANO XRHSH,TOYHLEKTRONIKOY HMEROLOGIOY,
    TO XRIAZOME PERISOTERO GIA YPENTIMISI RANTEBOY ME TOYS PELATES
    TOY TEXNIKOY MOY GRAFEIOY MOY

    • Ο/Η pcpas.com λέει:

      Αν ήσουν στη Γαλλία και κατέβαζες κάτι παράνομο, (λογισμικό ή ταινία πχ), τότε ο εκεί πάροχος θα σου έκοβε τη σύνδεση στο διαδίκτυο και θα πλήρωνες και πρόστιμο. Εδώ όμως είναι Ελλάδα και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, οπότε δεν έχεις πρόβλημα να κρύψεις την IP σου μέσω proxy server. Γενικά αγνοείς το μήνυμα και κατεβάζεις.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top