Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Μια καταπληκτική εφαρμογή, που στο παρελθόν διατίθετο επί πληρωμή, τώρα η Ashampoo μας την διαθέτει δωρεάν. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλουμε να εγγράψουμε σε CD ή DVD, αρχεία μουσικής, video, έγγραφα, φωτογραφίες, κλπ.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει ακόμα να εγγράψουμε προγράμματα σε μορφή ISO (εικόνα δίσκου), να μετατρέψουμε video σε μορφή ISO ή BIN/GUE κλπ.

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016 img3File

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Επίσης η εφαρμογή μας δίνει όλες τις δυνατότητες που δίνουν και οι επί πληρωμή εφαρμογές του είδους, όπως μετατροπή WAV, MP3, FLAC, WMA και Ogg σε audioδιαγραφή δίσκου, δημιουργία VCD/SVCD, εγγραφή Blu-Ray, ακόμα και προγραμματισμό για αυτόματο Backup και επαναφορά, διαθέτει.

Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ και την εγκαθιστούμε με τον κλασικό τρόπο, next ->next. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης η εφαρμογή θα μας ζητήσει το email μας, προκειμένου να μας παραχωρήσει το κλειδί (αριθμό αδείας) από την Ashampoo, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016 ashampoo-2

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Μόλις βάλουμε το email μας η εφαρμογή μας οδηγεί μόνη της στην διαδικασία που απαιτείται για να λάβουμε τον κωδικό και να τον τοποθετήσουμε στο κατάλληλο πεδίο, ώστε να συνεχιστεί η εγκατάσταση. Αν τα κάνετε όλα σωστά, σε 2 λεπτά η εγκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί και εσείς θα μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο σας πρόγραμμα εγγραφής-αντιγραφής CD/DVD και όχι μόνο!!!

Το πρώτο παράθυρο της εφαρμογής είναι όπως η εικόνα παρακάτω

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016 ashampoo-3

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Από το tab ‘settings’ μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα, τα χρώματα και να κάνετε και γενικές ρυθμίσεις, που θα ισχύουν παγίως, (εγώ το έχω κάνει ήδη, όπως βλέπετε έχω αλλάξει τη γλώσσα). Περάστε τον κέρσορα πάνω από το αριστερό menu, για να αποκαλυφθούν όλες οι επιλογές και οι δυνατότητες του προγράμματος, από τα πτυσσόμενα submenus που αναπτύσσονται. Δείτε παρακάτω.

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016 ashampoo-4

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

Γράψτε λοιπόν CD/DVD, με ταινίες και μουσική, προγραμματίστε backup, φτιάξτε εξώφυλλα δίσκου, δημιουργήστε ISO, Blu-ray, μετατρέψτε CD ήχου σε MP3 και το αντίστροφο, δημιουργήστε παρουσιάσεις, κολάζ, κάντε τις φωτογραφίες σας ταινία, με μουσική και εφέ, και γενικά κάντε ό,τι περνάει απ’ το μυαλό σας, εύκολα γρήγορα και δωρεάν. Μπορείτε επίσης να δείτε και το σχετικό VIDEO. Καλή διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Αν σας αρέσουν τα άρθρα του PCpas.com μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην παρακάτω φόρμα και θα σας στέλνουμε στο e-mail σας ό,τι νέο υπάρχει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Αρχική  –  Δωρεάν προγράμματα

Εγγράψτε ή αντιγράψτε CD και DVD με το Ashampoo 2016

About the Author

Ο Αντώνης Σφακιανάκης είναι computer engineer & web developer και έχει δημιουργήσει αυτό το site, του οποίου γράφει και τα τεχνικά άρθρα

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top