Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

To STREMIO είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης ταινιών, στηριγμένη στη διαδικασία του downloading μέσω Torrent. Για όσους ίσως ξέρουν, είναι κάτι ακριβώς ίδιο με το PopCorn, το οποίο έπαψε να λειτουργεί (προσωρινά ελπίζω), λόγω διενέξεων μεταξύ τον προγραμματιστών που το είχαν κατασκευάσει!!!

Αυτού του είδους οι πλατφόρμες, είναι ό,τι καλύτερο, όσον αφορά το κατέβασμα μέσω Torrent, για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας είναι η ασφάλεια του αρχείου που κατεβάζουμε, υπό την έννοια ότι δεν περιέχει κάποιο κακόβουλο λογισμικό, αφού οι τίτλοι βρίσκονται εκεί μετά από επιλογή και έλεγχο των ιδιοκτητών της εφαρμογής.

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO stremio 1
Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

Ο άλλος λόγος είναι η αμεσότητα. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να κατέβει πρώτα όλη η ταινία για να την δούμε, αλλά περιμένουμε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να κάνει ένα φόρτωμα στο buffer, μόνο ένα μικρό μέρος, ίσα ίσα για να έχει το περιθώριο να καλύπτει τυχών διακοπές, από κάποια στιγμιαία καθυστέρηση, όσο κατεβαίνει.

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO STREMIO-2
Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επισκευθείτε το σύνδεσμο: http://www.strem.io. Μόλις κατέβει το αρχείο μπορείτε να το εκτελέσετε με διπλό κλικ, για να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία, ούτε περιέχει παγίδες στην εγκατάσταση του, η οποία τελειώνει κυριολεκτικά σε μερικά δευτερόλεπτα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να τικάρετε το κουτάκι που λέει ‘δημιουργία εικονιδίου στο desctop‘, ώστε να δημιουργήσει μια συντόμευση στην οθόνη. Αν δεν το κάνετε, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή από το menu προγραμμάτων των Windows.

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO TREMIO-3
Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, θα βρούμε το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και διπλοπατώντας το θα ξεκινήσει η εφαρμογή. Αυτό που θα δείτε είναι κάτι παρόμοιο με την πρώτη εικόνα του άρθρου. Αριστερά υπάρχει μια λίστα με τα είδη των ταινιών, ώστε να επιλέξουμε την ταινία μας ανάλογα με το είδος που θέλουμε και έτσι να διευκολυνθούμε στο ψάξιμο. 

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO STREMIO-4
Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι κάτω δεξιά. Το πρώτο εικονίδιο με το θαυμαστικά, μας ειδοποιεί για πιθανά bugs, το δεύτερο αν πάμε επάνω τον κέρσορα, μας δείχνει τον όγκο φορτώματος στο buffer και την ταχύτητα κατεβάσματος, το τρίτο δεν χρειάζεται επεξήγηση, το τέταρτο που λέει ‘sub’, όταν το πατήσουμε μας εμφανίζει τους διαθέσιμους υπότιτλους, για να επιλέξουμε, (οι περισσότεροι τίτλοι υποστηρίζουν και τα Ελληνικά, φυσικά), το πέμπτο μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε σε ποια συσκευή θα προβάλουμε την ταινία, ώστε να αυτοριθμιστεί κατάλληλα το forma, και το τελευταίο εικονίδιο είναι χρήσιμο αν θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή share σε κάποιο sosial media.

Δείτε επίσης:

Αν σας αρέσουν τα άρθρα του PCpas.com μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην παρακάτω φόρμα και θα σας στέλνουμε στο e-mail σας ό,τι νέο υπάρχει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

ΑρχικήΔωρεάν προγράμματα

Δείτε ταινίες online από την πλατφόρμα του STREMIO

About the Author

Ο Αντώνης Σφακιανάκης είναι computer engineer & web developer και έχει δημιουργήσει αυτό το site, του οποίου γράφει και τα τεχνικά άρθρα

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top